Nytt om navn:

Hilde Nyman (Foto: Eivor Eriksen)
Hilde Nyman (Foto: Eivor Eriksen)

Hilde Nyman går fra Kampanje til enerWE

Nyman kommer fra en stilling som partner og journalist i Kampanje - der hun har jobbet i til sammen 14 år, også som mangeårig redaksjonssjef.

Hun har tidligere også jobbet i Dagens Næringsliv og digi.no, og har totalt 22 års erfaring som journalist.

enerWE skriver om olje, gass, vannkraft, vindkraft, solenergi og energirelaterte klimaspørsmål. Nettavisen er medlem av Fagpressen, og jobber redaksjonelt for å oppnå en mer opplyst samfunnsdebatt om energispørsmål.

— Jeg gleder meg veldig til å både lære om og å formidle om noe så spennende som energi og kraft. Snakk om bransje som er viktig for framtiden! Nå ser jeg frem til å snakke med folk både i og utenfor bransjen for å høre hvordan de ser på alle mulighetene og utfordringene, sier Nyman.

Ansvarlig redaktør Anders Lie Brenna ser frem til å få en så erfaren journalist med på det redaksjonelle laget.

— Hilde har omfattende redaksjonell erfaring fra mediebransjen, og den vil komme godt med når hun nå skal løfte energispørsmål opp på samfunnsagendaen. I energibransjen er det mange store samfunnsspørsmål som fortjener økt oppmerksomhet, og her vil Hilde gi både oss og bransjen et stort løft, sier Lie Brenna.

Gründer Chul Christian Aamodt er også godt fornøyd med at Hilde Nyman nå blir en del av laget. I likhet med Anders kjenner han Hilde godt fra før. Hun jobbet tidligere et år sammen med Chul i e-læringsselskapet Mintra, og Anders har tidligere vært fast skribent i Kampanje.

— Med Hilde på laget blir enerWE en sterkere og mer slagkraftig redaksjon, og det vil gjøre oss mer interessante for både våre lesere og annonsører, sier Chul Christian Aamodt, gründer og administrerende direktør i enerWE.

Hilde Nyman begynner i enerWE i oktober.