LRA Safety rigger seg for en bransje i opptur

Annonsørinnhold - LRA Safety

Går fremtiden i møte med navnebytte og nye bidragsytere på eiersiden

Industriholding Norge AS har gått inn på eiersiden i Langset Rope Access. Nå endrer selskapet navn til LRA Safety AS.

Svein Olav Høysæther er daglig leder i selskapet.

– Med nye eiere og også nye strategiske endringer går vi inn i en ny epoke for selskapet vårt. Når vi nå tar dette steget, er det naturlig at selskapet også får et nytt og fremtidsrettet navn.

De beholder LRA i firmanavnet, fordi dette er en forkortelse som markedet kjenner godt.

– Så legger vi til Safety fordi sikkerhet er noe som skal ligge til grunn for alt arbeid vi gjør. Vi går dermed fremtiden i møte som LRA Safety.

Utrullingen av nytt navn og logo skjer gradvis, og skal være avsluttet første kvartal 2019.

Svein Olav Høysæther understreker at navnebyttet er viktig, men at investeringer i mennesker og kompetanse er viktigere enn å være først ute med ny logo på alt materiell.

– Ny logo trykkes på når vi bytter utstyr og materiell, arbeidstøy, verktøy, biler og liknende. Det skal være en kostnadseffektiv prosess, forklarer Svein Olav Høysæther.

Selskapet LRA Safety gjorde det offisielle byttet under OTD Bergen.

Du treffer Svein Olav Høysæther og hans kolleger i LRA Safety Høydekonferansen 2018.

LRA Safety

LRA Safety setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden.

Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA Safety å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..