Ny sjef for boring og brønn i AGR

Publisert

Det globale service- og teknologiselskapet AGR har utnevnt Tore Øian som ny leder av sin avdeling for boring og brønn i Norge. 

Øian har mer enn 20 års erfaring fra olje og gass bransjen hvor han har ledet krevende boreprosjekter for flere store operatører som blant annet Statoil og Det norske.

- Vi har levert Well Management støtte til våre kunder på norsk sokkel i over ti år og vi har blant annet jobbet med forskjellige boreprosjekter som omfatter alt fra førstegangs lisenshavere, multiklient riggkampanjer til leveranse av produksjonsbrønner, sier Svein Sollund, administrerende direktør i AGR, i en pressemelding.

Tore er uteksaminert innen petroleumsfag fra Universitet i Stavanger. Han vil ha sitt arbeidssted i Stavanger.

- Tore har enormt med erfaring og kjenner selskapet både fra kundesiden og som del av AGRs integrerte brønnteam. Hans førsteprioritet i den nye rollen er å utnytte sine tiår med erfaring til å videreutvikle en rask og konkurransedyktig Well Management leveransemodell som kombinerer AGRs fleksible kontraktsmodell støttet med våre egne tekniske ferdigheter og programvareverktøy som dekker hele verdikjeden innen upstream.

AGR nådde en milepæl på 500 brønner i 2014, og selskapet jobber for tiden med sin 533 brønnprosjekt for Engie Norge.