Foto: TrønderEnergi
Foto: TrønderEnergi

Ny konserndirektør i Trønderenergi fra 1. juli

Han erstatter Bengt Eidem som går inn i ledelsen i det nye strømnettkonsernet som TrønderEnergi, NTE, og KLP nå etablerer i fellesskap.

Publisert

Stig Tore Laugen er ansatt som ny konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i TrønderEnergi, skriver selskapet i en pressemelding.

42-åringen kommer til TrønderEnergi fra BN Bank, hvor han er kommunikasjonsdirektør, og sitter i bankens ledergruppe.

- Jeg er meget fornøyd med å få Stig Tore til TrønderEnergi. Han har solid erfaring og en unik kompetanse fra media, kommunikasjon og næringsliv. Jeg er helt sikker på at han har mye å tilføre til både TrønderEnergi og fornybarnæringen, sier konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi.

Laugen har vært i BN Bank siden mars 2015. I åtte år før det var han journalist i Dagens Næringsliv med base Trondheim. Fra 1999 til 2007 var han journalist i VG og NTB, i Oslo, og har også flere års fartstid fra lokalaviser på Innherred. Laugen kommer fra Røra, bor på Frosta, og har flere styreverv i både næringsliv og foreningsliv.

- Jeg har vært heldig og fått gjøre veldig mye spennende i min yrkeskarriere, ikke minst i BN Bank. Muligheten som nå dukket opp i Trønderenergi, kunne jeg ikke si nei til. TrønderEnergi har en veldig viktig samfunnsoppgave som energiprodusent og energileverandør. Å få jobbe med grønn energi, verdiskaping, kommunikasjon og samfunnsansvar på den måten jeg nå får, er helt unik, sier Stig Tore Laugen.

Han erstatter Bengt Eidem som går inn i ledelsen i det nye strømnettkonsernet som TrønderEnergi, NTE, og KLP nå etablerer i fellesskap.

Bengt Eidem har vært sentral i forbindelse med TrønderEnergi sin aktivitet på Frøya og konflikten om utbygging av vindparker, men avkrefter at rollebyttet har med dette å gjøre.

- Det skjer mye på fornybarfronten i Trøndelag for tiden, forteller Bengt Eidem til enerWE. Ny fornybar energiproduksjon, nye energiløsninger, og opprettelsen av Norges nest største strømnettkonsern. Jeg gleder meg til å være med å bygge opp nettkonsernet sammen med 500 gode kollegaer der, og er samtidig veldig glad for at jeg etterfølges i TrønderEnergi av Stig Tore Laugen, som er en meget kompetent og erfaren kommunikasjonsmann.

Laugen tar over som kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi rundt 1. juli.