Ny kommunikasjonssjef i Hafslund E-CO

Publisert

I fjor ble eierskapet i Norges største nettselskap, Hafslund Nett, og Norges nest største kraftprodusent, E-CO Energi, samlet under ett morselskap. Nå fortellerHafslund E-CO at Mathias Reierth er ansatt i en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef i konsernet.

Reierth kommer fra stillingen som seniorkonsulent i management consultingselskapet Varde Hartmark, hvor han har jobbet med strategi, forretningsutvikling og kommunikasjon. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har jobbet redaksjonelt i flere av landets største mediehus, blant annet VG, Dagens Næringsliv og TV 2 Nyhetene.

Nå skal 28-åringen lede kommunikasjonsarbeidet i Norges største integrerte kraftkonsern.

- Dette er utvilsomt en spennende mulighet. I Hafslund E-CO får man jobbe med det grønne skiftet i et konsern som ikke bare skal utvikle fremtidens energiløsninger og lede an i konsolideringen av det norske kraftmarkedet, men som også skal være med på å sikre Norge en fullelektrisk fremtid. Man kan bli sjarmert av mindre, sier Reierth om overgangen.

Kommunikasjonsmiljøet i Hafslund E-CO vil bestå av ressurser både fra konsernet, og datterselskapene Hafslund Nett og E-CO Energi.

- Mathias har, sin unge alder til tross, solid erfaring fra arbeid skjæringspunktet mellom forretning og kommunikasjon. Dette er kompetanse som bare blir viktigere og viktigere fremover. Jeg gleder meg til å samarbeide med en flink fyr som Mathias, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Hafslund E-CO, Per-Arne Torbjørnsdal.