Ny sjef i Norsk Fjernvarme

– Norsk Fjernvarme organiserer en næring i vekst, som kutter utslipp og har en viktig rolle i det grønne skiftet.

Publisert

Bransjeorganisasjonen Norsk Fjernvarme forteller i en pressemelding at Trygve Mellvang Tomren-Berg rykker opp og blir ny daglig leder.

Norsk Fjernvarme representerer selskaper innen produksjon og distribusjon av varme og kjøling, og de har totalt 125 medlemsbedrifter.

– Norsk Fjernvarme organiserer en næring i vekst, som kutter utslipp og har en viktig rolle i det grønne skiftet i Norge. At jeg nå får muligheten til å lede organisasjonen i en svært spennende tid er en stor tillitserklæring og noe jeg gleder meg til å gyve løs på, sier Tomren-Berg.

Tomren-Berg er utdannet journalist og har lang erfaring fra NTB, hvor han blant annet var nyhetsbyråets Europa-korrespondent i Brussel. Etter tre år som kommunikasjonssjef i EØS-tilsynet ESA i samme by, ble han ansatt som kommunikasjonssjef i Norsk Fjernvarme i 2013.

Han tar over etter Heidi Juhler som har ledet organisasjonen i over to tiår. Hun blir med videre som seniorrådgiver.

– Jeg har fulgt bransjen i over 22 spennende år med enorm utvikling. Det har vært mange harde kamper, men mest moro. Fjernvarmefolka kan faget, har humor og er nedpå. Jeg kunne ikke tenkt meg å jobbe andre steder, sier Juhler.