Havet utenfor Kristiansund 19931201: DRAUGEN ÅPNET. Draugen plattformen åpnes av kong Harald. Dette er den første plattformen for er i drift nord for Stadt. Bildet: Draugen-plattformen, detalj, flammer fra avbrenningstårnet for gass.  FOTO: Jon Eeg / NTB / SCANPIX
Havet utenfor Kristiansund 19931201: DRAUGEN ÅPNET. Draugen plattformen åpnes av kong Harald. Dette er den første plattformen for er i drift nord for Stadt. Bildet: Draugen-plattformen, detalj, flammer fra avbrenningstårnet for gass. FOTO: Jon Eeg / NTB / SCANPIX

Nedbemanning før fusjon i Baker Hughes

Publisert

Alle ansatte i Baker Hughes i Norge har fått tilbud om sluttpakker i forbindelse med den planlagte fusjonen med General Electrics' olje- og gassvirksomhet.

Fusjonen skal etter planen godkjennes til sommeren, men først er planen å nedbemanne med 80–100 stillinger. Alle de om lag 1.000 ansatte i den norske virksomheten har fått tilbud om frivillige sluttpakker, skriver Stavanger Aftenblad.

– For å møte utfordringene i dag og posisjonere selskapet for videre vekst i fremtiden, justeres virksomheten for å forbedre effektiviteten og redusere kostnadsstrukturen, skriver oljeserviceselskapet i en skriftlig kommentar til avisen.

Selskapet ble etablert i Norge i 1971 og har sitt hovedkontor i Tananger. Mange av de ansatte jobber offshore.

(©NTB)