Morten Walde går inn i styret i TS Group

Publisert

Morten Walde har 25 års ledererfaring fra bransjen, hvorav 10 var som konsernsjef i det internasjonale

oljeserviceselskapet Beerenberg. Han har i dag virke som styrerepresentant, investor og rådgiver.

- Jeg har kjent, og fulgt med Morten tilbake fra jeg var konsernsjef i Bandak i 2010. Bandak og Beerenberg hadde felles eierskap via private equity-selskapet Herkules Capital. Da vi besluttet å se etter eksterne kandidater til styreverv var Morten et naturlig førstevalg. Han vil tilføre TS Group solid kompetanse som blir svært nyttig for konsernets videre utvikling sier styreleder i TS Group, Bjarne Moursund til enerWE.

TS Group skriver i en pressemelding at de er inne i en spennende utvikling. Selskapet er i sterk vekst og har den senere tid både kjøpt opp og startet flere selskaper. Fokus i perioden fremover vil bli å utvikle seg fra enkeltselskap, til ett konsern som kan tilby mer helhetlige tjenester.

- Aktivt eierskap, et styre med komplementære egenskaper og en erfaren og solid selskapsledelse og stab, er etter min erfaring grunnleggende forutsetninger for ethvert selskap som søker vekst og utvikling. Det var derfor er enkelt valg å takke ja da TS Group, som har de nevnte forutsetningene på plass, henvendte seg, sier Morten Walde til enerWE.