Sommerprat: Tror rett og slett jeg gleder meg litt til ferien er over

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dag er turen kommet til Marius Karlsen.

 • Navn: Marius Karlsen
 • Stillingstittel: Prosjektutvikler, medieanalytiker, foredragsholder og programleder.
 • Arbeidssted: iNord/Polaris Media Nord-Norge
 • Familiesituasjon: Samboer, 2 barn
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - Oi! Mine dager er svært ulike, og det er nettopp dette som gjør jobben så spennende. I jobben som prosjektutvikler for iNord jobber jeg inn mot mediehusene i Polaris Media Nord-Norge og deres kunder. Målet er å skape nye inntektsstrømmer for mediehusene, og samtidig jobbe aktivt inn mot både selgere og deres kunder for å bygge sterke lokale merkevarer. Og så har jeg Helt Digital, hvor jeg blogger, podder og reiser rundt og holder foredrag.

  - Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

  - Vi begynner nå å se tydelige resultat av satsingen på alternative inntektskilder for mediehusene, men vi skraper bare så vidt i overflaten av mulighetene som ligger foran oss. Å få mediehusene – og konsernledelsen – til å forstå viktigheten av en økt satsing på alternative inntektskilder, er både spennende og utfordrende. Det virker som store deler av bransjen noe nativt tror programmatisk annonsering og brukerinntekter er svaret på alt – ja, og så skal vi kutte noen hoder og så får Staten ta resten av regningen.

  - Hva gir deg max sommerstemning?

  - Å kjenne solen varme på huden og lukten av nyklipt gress. Og litt bølgeskvulp.

  - Hvem ferierer du med i år?

  - Hele familien er på bilferie. Så her er vi to små og to store – og en ny Citroen.

  - Hva er sommerplanene dine i år?

  - Vi har snart unnagjort en rundtur i Norden med fire hovedstader på to uker. Nå er planen å kjøre hjemover, og deretter nyte den nordnorske sommeren.

  - Hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

  - Jeg elsker å lese – og jobbe. Så når jeg har helt fri setter jeg meg gjerne ned og nileser både skjønnlitteratur og gjerne en del fag. Å ha fri gjør at man kan gjøre det som oppfattes som viktigst og mest givende.

  - Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

  - Mange! Har en lang liste med spennende prosjekter som skal iverksettes og noen som skal ferdigstilles. Og så er det en del foredrag jeg gleder meg til å holde. Tror rett og slett jeg gleder meg litt til ferien er over.

Powered by Labrador CMS