LRA
LRA Svein Olav Høysæther Foto: Langset Rope Access

LRA inngår rammeavtale på 5 + 2 år med Apply Sørco

Langset Rope Access (LRS) har inngått rammeavtale med Apply Sørco om leveranse av Tekniske fagarbeidere.

LRA skal blant annet levere personell innen rigging, sveis , mekanisk, elektro, hvac og overflate i tillegg til ledende personell.

– Vi er veldig stolte og glade for at vi er valgt av Apply Sørco, sier Svein Olav Høysæther, Administrerende direktør i LRA.

Avtalen har en varighet på 5 år med 2 ettårige opsjoner.

Stikkord: ,

Denne artikkelen er skrevet av Langset Rope Access som er kunde av enerWE AS

Langset Rope Access

Langset Rope Access (LRA) setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden. Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..
Annonse
Ads banner