Langset Rope Access og Cramo skal samarbeide for å løfte HMS-nivået i bygg- og anleggsbransjen

Annonsørinnhold - LRA Safety

Sammen skal de to selskapene løfte frem kurs innen fallsikring, personløfter, varmt arbeid, farlig verktøy samt andre relevante kurs i bygg- og anleggsbransjen.

I mer enn 60 år har Cramo jobbet for å gjøre arbeidsdagen lettere for deres kunder.

Sammen skal de to selskapene løfte frem kurs innen fallsikring, personløfter, varmt arbeid, farlig verktøy samt andre relevante kurs i bygg- og anleggsbransjen. Samarbeidet starter i Bergen og omegn.

Siden begynnelsen av 1950 – årene har Cramo vært banebrytende innen utleiebransjen. Ved å tilby et komplett sortiment av maskiner og utstyr har Cramo tilpasset seg små og store kunder innen byggebransjen, industri og offentlig sektor. I dag er Cramo en av Europas ledende leverandører innen utleieindustrien. Cramo opererer nå i 14 land med full fokus på forretningsetikk og bærekraft.

Langset Rope Access AS er meget glad for å ha innledet et slikt samarbeid med en aktør som Cramo.

– For oss er dette et kvalitetsstempel og vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet, sier Svein Olav Høysæther, daglig leder i LRA. Gjennom samarbeidet skal vi bidra med vår kompetanse og belyse hvor viktig det er med riktig og god opplæring for arbeid i høyden også i bygg- og anleggsbransen.

LRA Safety

LRA Safety setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden.

Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA Safety å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..