– Jeg utfordret gründeren i enerWE til å støtte opp om denne saken

Annonsørinnhold - LRA Safety

Team Rynkeby – God Morgon er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med kreftsykdom.

Team Rynkeby – God Morgon er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med kreftsykdom.

I dag består Team Rynkeby – God Morgon av 2100 mosjonssyklister og 500 hjelpere fordelt på 54 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island og Tyskland.

– Vi er med som sponsor fordi vi ønsker å gi en gave til noen som virkelig trenger det istedenfor å gi julegaver til ansatte, forteller Svein Olav Høysæther, CEO i LRA Safety.

I løpet av et år skal deltakerne ikke bare bli i stand til å sykle de mer enn 1.200 km til Paris – de forplikter seg også til å gjøre en innsats for og samle in penger til barn med kreftsykdom.

Svein Olav Høysæther skal selv sykle fra Norge til Paris, og skal også videoblogge på enerWE fra sykkelturen.

Olje-Norge har nå tatt seg opp igjen og går som det suser, og julen er en flott anledning å gjøre en god gjerning.

– Jeg utfordret derfor også Chul Christian Aamodt, gründeren i enerWE til å bidra som sponsor.

Chul Christian Aamodt synes forslaget var godt.

– Det er helt klart at Svein Olav Høysæther trenger trim, så det å være med å heie han frem på turen til Paris var noe vi fort fant ut av vi måtte delta på, svarer Chul Aamodt med et smil om munnen.

Så fortsetter Aamodt.

– Men fra spøk til alvor. Det å kunne være med å bidra til barn med kreftsykdom er noe som gir mening, så vi takker for utfordringen fra Svein Olav Høysæther og LRA Safety. Det er klart vi er med som sponsor!

Svein Olav Høysæther oppfordrer flere selskap til å gjøre det samme.

– Vi har fått med enerWE og flere andre selskap som ønsker å bidra, men de trenger enda flere. Vi oppfordrer spesielt Bergensbedrifter til å gi en gave med mening!

For å bidra kan dere kontakte Olav Høysæther, CEO i LRA Safety for informasjon.

LRA Safety

LRA Safety setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden.

Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA Safety å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..