– Å være tilstede på messer er viktig!

Annonsørinnhold - LRA Safety

På OTD denne uken og på Høydekonferansen i neste; Langset Rope Access prioriterer gode møteplasser for å for å vise fram både seg selv og sine ergronomiske produkter for bransjen.

I en oljebransje som står midt i store og vanskelige omstillinger synes Langset Rope Access det er veldig viktig å være synlig og tilstede. Denne uken er de på Offshore Technology Days 2017 (OTD) i Stavanger og i neste uke er de på plass på Høydekonferansen 2017 på Lillestrøm.

HR- og personell manager Ida Gustafsson forteller enerWE at de velger å se omstillingene som en utfordring de tar på strak arm. – Og da er det er veldig viktig å vise seg i denne type sammenhenger, understreker hun.

Høydekonferansen finner sted torsdag 26. oktober på Lillestrøm og har fokus på sikkert arbeid i høyden.

LRA Safety

LRA Safety setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden.

Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA Safety å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..