Sommerprat: - SOL! Jeg elsker å være ute i sola og varmen

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dag er turen kommet til Line i Standard Online, et medlem i TEAM enerWE.

 • Navn: Line Kamhaug Hopmoen
 • Stillingstittel: Markedskonsulent
 • Arbeidssted: Standard Online (Standard Norge sitt salgsselskap)
 • Familiesituasjon: Gift, med ett barn og en hund
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  Med ansvar for markedsføring av standarder og kurs så går det mye i å planlegge det neste er som skal markedsføres og finne riktige kanaler. Vi har gått mer og mer over til digital markedsføring, og tester nå også ut retargeting og remarketing, med interessante og positive effekter på visse markedsområder. Jeg har i år også fått ansvar for vår deltakelse på messer og konferanser, siden min kollega som egentlig har ansvaret for dette er i permisjon i år. Her er det mye å lære og nye oppgaver å sette seg inn i, så det tar jo også en del tid.

  - Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

  - Det som gjelder fremover nå er vår deltakelse på ONS. Vi skal ha en stand på messa, og det er mye å planlegge og ferdigstille før 29. august. Det er jo spennende å drive med men også slitsomt da det er mye å sette seg inn i som jeg ikke pleier å drive med. Og med ONS spesielt er det litt sånn skrekkblandet fryd siden dette er en så viktig arena for oss.

  - Hva gir deg max sommerstemning?

  - SOL! Jeg elsker å være ute i sola og varmen.

  - Hvem ferierer du med i år?

  - Vi har jo nå en datter på 2 ½ år så det er jo nå en selvfølge å være sammen med henne, min mann og bikkja i fellesferien.

  - Hva er sommerplanene dine i år?

  - Vår plan for sommeren var i utgangspunktet å bare være hjemme på Kjelsås, bade i Akerselva, gå tur i skogen, fikse litt i leiligheten og kanskje dra på familiehytta på Hallangen (Nesodden). Men så tittet vi litt på en hytte en bekjent av meg skulle selge i Sverige, helt i begynnelsen av ferien. Innen en uke hadde vi signert kontrakt og brukte halve ferien på den nye sommerstugan! Det blir lite andre utenlandsferier fremover enn til Sverige nå for å si det slik.

  - Hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

  - Å kunne sette meg ned med en bok, gjerne ute i sola. Nå med en liten turbo av en jentunge hjemme så er det enda mer stas når det faktisk er mulig.

  - Er det noe annet du ønsker fortelle om?

  - Jeg må jo prøve å snike inn litt markedsføring selvfølgelig, og det spennende som kommer fremover nå innenfor petroleumsområdet er de nye reviderte NORSOK L-standardene. Disse blir publisert nå i sommer og høst, og vi vil også holde et lanseringsseminar under ONS på tirsdag 30. august. Mer om dette kan man lese om på www.standard.no.

  - Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

  - Som tidligere nevnt er det ONS som gjelder og planleggingen er godt i gang, men jeg må også begynne å se på Offshore Technology Days (OTD) i Bergen i oktober. Å ha ansvaret for messer og konferanser i 2016 er jo litt spennende og lærende, men jeg gleder meg også til min kollega kommer tilbake fra permisjon i 2017 og tar over disse oppgavene igjen!

Powered by Labrador CMS