Sommerpraten: Ser frem til å reise til familiestedet Ørestrand på Vestlandet

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med lesere av enerWE, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE. I dagens sommerprat blir vi kjent med Markedssjefeni Meltwater.

 • Navn: Linda Ørestrand
 • Stillingstittel: Markedssjef
 • Arbeidssted: Meltwater, Aker Brygge, Oslo
 • Familiesituasjon: Samboer, ett barn
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - Jeg jobber tett med våre rådgivere og forsøker daglig å løse små og store utfordringer for kundene våre. Med gode søk i Meltwater plattformen som overvåker global omtale i redaksjonelle og sosiale medier, samt offentlige protokoller vil kunder ha mulighet til å skaffe seg unik innsikt innenfor for sin bransje.

  Linda forteller at ingen dager er like, noe hun setter stor pris på.

  - En av mine viktigste oppgaver er først og fremst å sørge for at folk vet hvem vi er, hva vi leverer og hvordan vår software kan skape verdi for dem. Det skjer mye hos oss, så til tross for at vi er et norsk selskap, skjer store deler av nyutviklinger fra hovedkontoret i San Francisco som stadig ruller ut nye produkt-utvidelser. Noe som jeg og resten av gjengen på Meltwater avdeling på Aker Brygge er ansvarlig for å introduserer til resten av det norske markedet.

  Hun forteller at hun elsker å jobbe med teknologi, og at det er gøy å være med på reisen der en ser at små og store selskaper får direkte verdi av å benytte seg av innsikt.

  - “Outside Insight” som vi kaller det. Ellers er det viktig med minst en match ping pong per dag, og ja, jeg blir sur om jeg taper. Nå har vi ansatt et par nye som er veldig gode i ping pong, ikkje brraaa for selvtilliten.

  - Hva er et spennende prosjekt dere holder på med i Meltwater nå?

  - Nå jobber jeg med å planlegge Meltwater Frokostseminar i september, og krysser fingrene for en foredragsholder jeg virkelig ser opp til om dagen, dette er en fyr vi må holde øynene opp for. Invitasjon til gratis frokostseminar kommer til alle i mail-databasen. Forrige seminar hadde vi besøk av Hans-Petter Nygaard-Hansen som snakket om trender i sosiale medier (Se opptak her).

  - Hva gir deg max sommerstemning?

  - Norsk skjærgård!

  - Hvor skal årets sommerferie tilbringes?

  - På blant annet på familiestedet Ørestrand på Vestlandet.

  - Hva benytter du stort sett tiden til i ferien?

  - Være ute, uansett vær!

  - Kan du gi oss en kort stemningsrapport fra Ørestrand?

  - Bål i strandkanten, båtliv, og stekt makrell.

  - Hva er ditt beste sommerminne derfra?

  - Sommeren jeg fikk en rød Pioner 8 jolle.

  - Hvem ferierer du med i år?

  - Familie og x-antall venner som kommer på besøk. Jeg elsker besøk!

  - Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

  - Til høsten gleder vi oss til å ta fatt på et samarbeid med et nytt PR byrå som skal hjelpe oss med å finne dagsaktuelle tema som vi kan berike med innsikt. De er flinke på å finne historiene og vinklingene, mens vi sitte på verktøyene som beriker temaet. Artikkelen “Meltwater: Så förutsåg vi Brexit” er et godt eksempel på hva vi ønsker å jobbe mer med. Videre kommer vi til å lansere nye tjenester innen både PR og sosiale medier, veldig spennende løsninger, men også med et oppsett som er litt på siden av vårt opprinnelige portefølje-oppsett. Jeg har dessverre ikke lov til å fortelle mer nå, men jeg kan si så mye som at det er veldig spennende, og jeg gleder meg veldig til å rulle det ut til det norske markedet.

  Dette blir bra!

  Sign up til Meltwater nyhetsbrevet ved å sende en mail til Linda [email protected]


  Det opplyses om at Meltwater er et medlem i TEAM enerWE.

Powered by Labrador CMS