Veritas på flyttefot

Flytter avdeling for olje og gass til Stavanger. DNV GL Oil & Gas Norge flytter hovedkontoret til Stavanger. 100 personer skal ansettes de neste fem årene. DNV GL, bedre kjent under sitt gamle navn – Det Norske Veritas, flytter sitt norske hovedkontor for sin olje- og gassdivisjon i Norge fra Bærum til Stavanger. Vi ønsker … Continued

Flytter avdeling for olje og gass til Stavanger.

DNV GL Oil & Gas Norge flytter hovedkontoret til Stavanger. 100 personer skal ansettes de neste fem årene.

DNV GL, bedre kjent under sitt gamle navn – Det Norske Veritas, flytter sitt norske hovedkontor for sin olje- og gassdivisjon i Norge fra Bærum til Stavanger.

Vi ønsker å komme tettere på den viktige kundemassen som er i Stavanger, sier direktør Marianne Hauso i DNV GL Oil & Gas til Stavanger Aftenblad.

Det kortsiktige målet er å vokse med 10 prosent i oljehovedstaden, men i løpet av fem års tid ser Hauso for seg at Stavanger-kontoret skal øke antall ansatte fra rundt 160 i dag, til 260 i 2019.

Veksten i Stavanger skal i hovedsak ikke skje på bekostning av kontoret på Høvik, men ledergruppen i olje- og gassdivisjonen skal flyttes til Stavanger i løpet av ett år.

©NTB