Oppsigelser i LBO

50 må gå. Som følge av lav etterspørsel i olje- og gassindustrien må Linjebygg Offshore si opp 50 ansatte. Med mindre det kommer inn nye ordre av betydning innen kort tid, vil oppsigelser bli effektuert før 1. desember. Det er ansatte bosatt over hele landet som blir berørt av denne prosessen, heter det i pressemeldingen … Continued

50 må gå.

Som følge av lav etterspørsel i olje- og gassindustrien må Linjebygg Offshore si opp 50 ansatte. Med mindre det kommer inn nye ordre av betydning innen kort tid, vil oppsigelser bli effektuert før 1. desember. Det er ansatte bosatt over hele landet som blir berørt av denne prosessen, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Bedriften samarbeider tett med fagorganisasjonene og de ansatte ble varslet om oppsigelsene 3.november. Det er første gang Linjebygg Offshore er i denne situasjonen. Selv om bransjen nå opplever nedgangstider, har selskapet tro på fremtiden.

Vi har uforminsket tro på en god framtid for denne industrien, i Norge og ikke minst internasjonalt. Vi håper derfor at flest mulig av de som nå må forlate oss finner muligheten til å komme tilbake senere, sier selskapet på sin nettside.