Lloyd’s Register vokser

Samarbeid og integrering med Senergy er i gang. Lloyd’s Register sitt oppkjøp av Senergy i september 2013 gjør at selskapene nå kan levere en unik og omfattende portefølge av produkter og tjenester. Senergy ble dannet i 2005 og bistår sine kunder i utvikling og forvaltning av olje- gassfelt. Kortfattet kan man si at Senergy gjør … Continued

Samarbeid og integrering med Senergy er i gang.

Lloyd’s Register sitt oppkjøp av Senergy i september 2013 gjør at selskapene nå kan levere en unik og omfattende portefølge av produkter og tjenester.

Senergy ble dannet i 2005 og bistår sine kunder i utvikling og forvaltning av olje- gassfelt. Kortfattet kan man si at Senergy gjør alt det et integrert oljeselskap gjør, men at Senergy ikke eier noen assets.  Selskapets tilbyr tjenester i hele E&P-verdikjeden og inkluderer alt fra regionale studier, lisens- og letestudier, feltevalueringer og konseptutbyggingsstudier, survey og geo engineering, prosjektering og planlegging av brønner og deres drift, samt produksjonsoptimalisering. Senergy har også flere lisensierte programvarer.

Selskapet har hovedkontor i Aberdeen og har om lag 650 ansatte lokalisert i en rekke land (UK, Norge, Midtøsten, Malaysia, Australia, USA og Indonesia), og gjør dette til den største investeringen gjort av Lloyd’s Register Group noen sinne.

Senergy vil fortsette å jobbe som et selvstendig selskap frem til 2017, men allerede nå har selskapene startet å jobbe tett sammen mot både nye og eksisterende kunder.

Investeringen i Senergy utvider vårt utvalg av tekniske tjenester til olje- og gassindustrien og kompletterer tjenestene vi har bygget opp gjennom oppkjøpene av West Engineering, ModuSpec, ODS og Scandpower. Vår enhet er nå bransjens ledende leverandør når det gjelder å gjennomføre sikre operasjoner ved funn av nye energiressurser, sier John Wishart, Energy Director i Lloyd’s Register.

Lloyd’s Register er en perfekt match for vår virksomhet. Konsernets mål om å øke sikkerheten for mennesker og miljø er noe vi kjenner oss igjen i og støtter opp om, sier CEO i Senergy Group, James McCallum.

Lloyd’s Register og Senergy vil ha felles stand under årets ONS. Du finner de på Stand 38, utenfor hall C.