Festen er over

De trange tidene er kommet for å bli. Kunne situasjonen med oppsigelser og kostnadsreduksjoner vært unngått? Lukket bransjen øynene når signalene kom? Hvordan vil fremtiden bli? I et intervju med enerWE sier Atle Sundøy at gullalderen på norsk sokkel i form av høye marginer definitivt er over, men han vil ikke være med på at bransjen er … Continued

De trange tidene er kommet for å bli.

Kunne situasjonen med oppsigelser og kostnadsreduksjoner vært unngått? Lukket bransjen øynene når signalene kom? Hvordan vil fremtiden bli?

I et intervju med enerWE sier Atle Sundøy at gullalderen på norsk sokkel i form av høye marginer definitivt er over, men han vil ikke være med på at bransjen er på vei inn i solnedgangen.

Oljebransjen er ikke på vei inn i solnedgangen. Vi har i øyeblikket i underkant av 90 plattformer  i drift på norsk sokkel og disse kommer til å være i drift i flere tiår fremover. Gullalderen, i form av høye marginer, er nok antageligvis forbi og vi kommer til å gå inn i en tid med høyt fokus på kostnadsreduksjoner og effektivisering, sier Sundøy.

Se hele intervjuet med Atle Sundøy over.