Fest i Hammerfest

Eni Norge tildeler kontrakt på mer enn 500 mill. IKM Testing er tildelt rammekontrakt på subsea- og topside tjenester på Goliat feltet i Barentshavet av Eni Norge, skriver selskapet i en pressemelding. Kontrakten strekker seg over 3 år med opsjoner på forlengelse i ytterligere 2 + 2 år. Estimert totalverdi på kontrakten er på over … Continued

Eni Norge tildeler kontrakt på mer enn 500 mill.

IKM Testing er tildelt rammekontrakt på subsea- og topside tjenester på Goliat feltet i Barentshavet av Eni Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

Kontrakten strekker seg over 3 år med opsjoner på forlengelse i ytterligere 2 + 2 år. Estimert totalverdi på kontrakten er på over 500 millioner, inklusiv opsjonsperioder.

Arbeidsomfanget er delt i to faser:

  • Rørlednings- og prosesstøtte før oppstart av feltet (klargjøringsfase)
  • Rørlednings- og prosesstøtte under drift av feltet (operasjonsfase)

Klargjøringsfasen starter umiddelbart, og det vil være betydelig arbeid med engineering og ferdigstillelse av subsea rørledninger samt eventuell ferdigstillelse av prosess systemer.

Operasjonsfasen omfatter planlegging og utførelse av vedlikeholdspigging samt topside prosesstøtte og vedlikeholdstjenester som trykktesting, nitrogentjenester, inspeksjonstjenester, steaming, maskinering, kjemisk rengjøring, hot oil flushing, hydrojetting, boltetrekking m.m.

Gjennom kontrakten får IKM Testing brukt sin flerfaglige kompetanse innen et bredt spekter av sine tjenester. Hovedkontoret på Sola vil stå for det meste av engineering og forberedende arbeid, mens flere utførende oppdrag vil bli organisert gjennom avdelingskontoret i Hammerfest.

Vi gleder oss stort over den tilliten Eni Norge viser oss med tildelingen av en så omfattende og viktig kontakt, og ser frem til et tett og godt samarbeid. Tildelingen viser at vi er konkurransedyktige i et internasjonalt marked, og befester vår posisjon som ledende i Norge innen subsea ferdigstillelse og prosesstøtte, uttaler Vidar Haugland, VP Driftssjef i IKM Testing.