600 må gå

Bilfinger sier opp 1/3 av de ansatte. Lav investeringsvilje og innstramninger i petroleumsindustrien fører til at oljeservicebedriften Bilfinger sier opp nesten en tredel av sine ansatte. Bilfinger Industrier er et av Norges største selskaper innen blant annen isolering, stillas og overflatebehandling (ISO). Per i dag har de 1.900 ansatte fordelt på flere anlegg og kontorer … Continued

Bilfinger sier opp 1/3 av de ansatte.

Lav investeringsvilje og innstramninger i petroleumsindustrien fører til at oljeservicebedriften Bilfinger sier opp nesten en tredel av sine ansatte.

Bilfinger Industrier er et av Norges største selskaper innen blant annen isolering, stillas og overflatebehandling (ISO). Per i dag har de 1.900 ansatte fordelt på flere anlegg og kontorer i Norge.

Ifølge Stavanger Aftenblad rammer kuttene i oljeindustrien selskapet så hardt at de velger å si opp 600 ansatte.

Flere av våre store kunder har nylig informert oss om planlagt reduksjon i aktivitetsnivået på flere offshore- og landanlegg, som et resultat av reduserte investeringer og budsjettkutt i olje- og gassvirksomheten i 2014 og 2015, sier Tor Minsaas, direktør for teknologi og støttefunksjoner i selskapet.

©NTB