Stillingsannonse: Rådgiver næringspolitikk i Norsk olje og gass

Publisert

Norsk olje og gass er den viktigste interesseorganisasjon for olje- og gassindustrien i Norge, med store og sentrale virksomheter som medlemmer.

Organisasjonen har som mål å fremme medlemmenes interesser og få politisk gjennomslag. Dette arbeidet innebærer bl.a. utstrakt kontakt med medlemsbedriftene, myndighetsorganer, politiske partier og bransjeorganisasjoner på områder som næringspolitikk, HMS, klima- og miljøspørsmål, forskning, innovasjon og andre bransjerelaterte tema.

Til rollen som næringspolitisk rådgiver ser vi etter en person som har meget god samfunnsforståelse og erfaring fra media eller fra mediearbeid. Du har innsikt i næringspolitisk arbeid og det er en stor fordel at du kjenner sektoren. Du må være god til å se muligheter og nye løsninger og ha god relasjonsbyggende ferdigheter. Oppgavene vil være både av strategisk og operativ karakter.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103 eller Siri Skauge, tlf. 900 91 224. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV mottas snarest.

Norsk olje og gass er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for oljeselskaper og leverandørbedrifter knyttet til utforsking og produksjon av olje og gass på norsk kontinentalsokkel. Norsk olje og gass er en landsforening i NHO, Næringslivets Hovedorganisasjon.

Powered by Labrador CMS