Inngår rammeavtale med Shell

ABB skal levere lavspenningstavler globalt. ABB og Shell har signert en rammeavtale for levering av lavespenningstavler globalt. Avtalen har en varighet på 5 år, med opsjon på ytterligere 5 år, melder selskapet i en pressemelding. Rammeavtalen viser at ABBs lavspenningsløsninger og –tjenester skaper verdier for globale virksomheter som Shell, hvor sikkerhet, pålitelighet og energieffektivitet står … Continued

ABB skal levere lavspenningstavler globalt.

ABB og Shell har signert en rammeavtale for levering av lavespenningstavler globalt. Avtalen har en varighet på 5 år, med opsjon på ytterligere 5 år, melder selskapet i en pressemelding.

Rammeavtalen viser at ABBs lavspenningsløsninger og –tjenester skaper verdier for globale virksomheter som Shell, hvor sikkerhet, pålitelighet og energieffektivitet står i sentrum, forteller Jan Petter Abrahamsen, som leder ABBs divisjon for Low Voltage Products.

ABBs tavler bygger på mer enn 40 års erfaring. Vi har installert millioner av slike enheter globalt for våre kunder, mange steder i ekstreme omgivelser. Tavlenes pålitelighet sammen med vårt fokus på kundenes behov var fundamentalt for å vinne rammeavtalen, fortsetter han.

Usikre på bemanningsbehov

Kontrakten vil gi mye arbeid til ABB, men selskapet er usikre på et eventuelt behov for økt bemanning.

Vi antar at noen av prosjektene blir utført hos vår fabrikk i Skien, men det er foreløpig umulig å si hvilke prosjekter og hva slags volum det vil være snakk om. Vi har derfor ikke grunnlag for å si noe om hvordan det vil påvirke bemanningen ved fabrikken, sier Peter Tubaas, Informasjonssjef i ABB til enerWE.no.