Kontrakt på opp til €250 mill.

Technip forsterker sin posisjon i Midtøsten. Dubai Petroleum Establishment (DPE) har tildelt Technip en kontrakt på verdi mellom 100 og 250 millioner Euro, forteller selskapet i en pressemelding. Kontrakten er en EPCI-kontrakt for feltutviklingsprosjektet Jalilah B, lokalisert omkring 90 kilometer utenfor Dubai, med en vanndybde på 60 meter. Oppdraget består av konstruksjon og installasjon av Jalilah B platformen med … Continued

Technip forsterker sin posisjon i Midtøsten.

Dubai Petroleum Establishment (DPE) har tildelt Technip en kontrakt på verdi mellom 100 og 250 millioner Euro, forteller selskapet i en pressemelding.

Kontrakten er en EPCI-kontrakt for feltutviklingsprosjektet Jalilah B, lokalisert omkring 90 kilometer utenfor Dubai, med en vanndybde på 60 meter.

Oppdraget består av konstruksjon og installasjon av Jalilah B platformen med et 900 tonn tungt plattformdekk, en 500 tonn tung jacket og 13 stigerør på eksisterende plattformer. I tillegg skal Technip installere en 110 kilometer lang rørledning.

Technip vil bruke tre spesialskip, inkludert G1201, et av selskapets S-Lay installasjonsfartøy designet for å arbeide på både dypt og grunt vann.

Prosjektet vil utføres som et fasttrack prosjekt, med planlagt ferdigstilling andre halvdel av 2014.