Sverdrup-kontrakt til Vissim

Optimaliserer fjernovervåkning for Statoil. Statoil har tildelt Vissim en rammeavtale for leveransen av Vessel Traffic Management-utstyr (VTMS) for Johan Sverdrup-feltet, det melder Vissim.  Kontrakten inkluderer Vissim software som skal bidra til å fjernovervåke Statoils installasjoner på norsk sokkel fra Sandsli i Bergen. Daglig Leder i Vissim, Per Arne Henæs, sier i en pressemelding at selskapet er stolte … Continued

Optimaliserer fjernovervåkning for Statoil.

Statoil har tildelt Vissim en rammeavtale for leveransen av Vessel Traffic Management-utstyr (VTMS) for Johan Sverdrup-feltet, det melder Vissim. 

Kontrakten inkluderer Vissim software som skal bidra til å fjernovervåke Statoils installasjoner på norsk sokkel fra Sandsli i Bergen. Daglig Leder i Vissim, Per Arne Henæs, sier i en pressemelding at selskapet er stolte over å ha sikret seg en kontrakt av denne størrelsen. 

Denne kontrakten sementerer Vissim’s posisjon i Nordsjøen og bekrefter det gode samarbeidet vi har hatt med Statoil siden 1996. Vi ser frem til å bruke vår erfaring og ekspertise til å levere til Johan Sverdrup-prosjektet og å videreutvikle et av verdens største radarbaserte havovervåkingssystemer.

Sverdrup-prosjektet vil bli levert fra Vissim sine kontorer i Horten med oppstart i slutten av 2015. Kontraktens verdi er ennå ikke kjent. 

Vissim har per dags dato 220 kunder fordelt over 27 land. Selskapet har base i Norge, men opererer også fra kontorer i Russland, Kina og Storbritannia.