Subsea-kontrakt til Farstad Shipping

Tre år i Mexicogulfen. Farstad Shipping ASA har oppnådd en 3 års kontrakt med inntil 3 årlige opsjoner for fartøyet Far Sentinel, opplyser selskapet i en pressemelding. Leveransen består av subsea konstruksjons- og vedlikeholdsarbeid samt andre støtteaktiviteter i Mexicogulfen. Sikrer arbeidsplasser Konsernsjef Karl-Johan Bakken, mener dette er en god kontrakt for Farstad Shipping. – Det viser at selv … Continued

Tre år i Mexicogulfen.

Farstad Shipping ASA har oppnådd en 3 års kontrakt med inntil 3 årlige opsjoner for fartøyet Far Sentinel, opplyser selskapet i en pressemelding. Leveransen består av subsea konstruksjons- og vedlikeholdsarbeid samt andre støtteaktiviteter i Mexicogulfen.

Sikrer arbeidsplasser

Konsernsjef Karl-Johan Bakken, mener dette er en god kontrakt for Farstad Shipping.

– Det viser at selv i et svært utfordrende marked er vi i stand til å slutte langsiktige kontrakter for våre skip. Det sikrer verdifull kompetanse og sysselsetting for våre ansatte, sier konsernsjefen i pressemeldingen.

Starter allerede i år

Oppstart av kontrakten vil være innen desember 2015, og verdien av kontrakten holdes konfidensielt mellom partene.

– Med dette har vi nå inngått gode kontrakter for begge våre 2015 leverte subsea nybygg. Vi bekrefter med det Farstad Shipping sin sterke posisjon inn i subsea markedet, som for oss er viktig i tiden fremover, sier Bakken.