Tildeler kontrakt på 450 mill

Varighet på tre år. Opsjon på ytterligere to. Statoil har tildelt REINERTSEN kontrakt på 450 millioner, skriver selskapet på sin Facebook-side. Den nye kontrakten på Tjeldbergodden har en varighet på over tre år og opsjon på forlengelse i to perioder á to år. REINERTSEN estimerer kontraktsverdien til 450 millioner kroner inkludert opsjoner. REINERTSEN har siden … Continued

Varighet på tre år. Opsjon på ytterligere to.

Statoil har tildelt REINERTSEN kontrakt på 450 millioner, skriver selskapet på sin Facebook-side.

Den nye kontrakten på Tjeldbergodden har en varighet på over tre år og opsjon på forlengelse i to perioder á to år. REINERTSEN estimerer kontraktsverdien til 450 millioner kroner inkludert opsjoner.

REINERTSEN har siden 1997 hatt V&M-ansvaret på Tjeldbergodden.

Tilliten Statoil demonstrerer ved å videreføre dette samarbeidet over så mange år gjør meg skikkelig stolt. Den viser at vi leverer i henhold til kundens forventninger, sier divisjonsdirektør Thomas Reinertsen.

Har hele verdikjeden på plass
REINERTSEN produserer for Tjeldbergodden på løpende bånd. Engineering og innkjøp utføres ved REINERTSENs hovedkontor i Trondheim, mens prefabrikasjon foregår ved offshoreverftet på Orkanger før nye løsninger installeres av REINERTSENs fagarbeidere på Tjeldbergodden. Vi samarbeider tett med Statoil hele tiden.

I REINERTSEN gjennomfører vi hele EPCI-prosessen in-house. Vi har med tung ingeniørkompetanse og går dypt inn i hver detalj. Ingeniørene er tett på fagarbeiderne, både ved våre egne offshoreverft og under installasjon. Slik leverer vi sømløst, og nettopp derfor ser vi også sammenhengene og mulighetene for å levere bedre løsninger, forklarer Thomas Reinertsen.

Lokale arbeidsplasser

Kontrakten med Statoil er av stor betydning for lokalbefolkningen fra Aure og Hemne som jobber på Tjeldbergodden. Mye av kontoret og verkstedet her baserer seg på kontrakten med Statoil, sier Reinertsen.