Kontrakter, LR Consulting Inge Alme

Sikret seg Sverdrup-kontrakt

Minimerer risiko i historisk prosjekt.

Johan Sverdrup er et av de største oljefunnene på norsk sokkel, og Lloyds Register Consulting ble nylig tildelt kontrakt innen risikoanalyse og sikkerhetsstudier under utbyggingen av feltet.

Henning Henriksen, Department Manager i Lloyds Register Consulting Energy AS mener kontrakten er viktig for selskapet.

Johan Sverdrup er en historisk feltutbygging, og det er klart vi er fornøyde og stolte over å ha fått en så viktig rolle i et prosjekt av denne størrelsen.

Lloyds Register Consulting er en del av Lloyds-konsernet, og kontrakten blir en videreføring av selskapets samarbeid med Aker Solutions i FEED-fasen (Front-end engineering design) av Sverdrup-prosjektet.

Se video for hele intervjuet.

Stikkord: , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Lloyd’s Register Consulting som er kunde av enerWE AS

Lloyd’s Register Consulting

Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting) er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som i mer enn 250 år har bidratt til å skape en sikrere verden. Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra. LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.
Annonse
Ads banner