Samarbeid skal gi seier

Kværner og KBR satser mot Johan Sverdrup. Kværner og KBR har i dag annonsert at de ønsker å etablere et joint venture. Dette gjøres for å øke konkurranseevnen når kontraktene i forbindelse med levering av topside til Johan Sverdrup-feltet skal deles ut.  Dette melder Kværner i en pressemelding i dag. KBR anser Kværner for å være … Continued

Kværner og KBR satser mot Johan Sverdrup.

Kværner og KBR har i dag annonsert at de ønsker å etablere et joint venture. Dette gjøres for å øke konkurranseevnen når kontraktene i forbindelse med levering av topside til Johan Sverdrup-feltet skal deles ut.  Dette melder Kværner i en pressemelding i dag.

KBR anser Kværner for å være industriens mest erfarne EPC kontraktør, spesielt når det gjelder avanserte prosjekter i Norge, inkludert Johan Sverdrup, sier Stuart Bradie, KBR President and Chief Executive Officer.

Ved å kombinere vår ekspertise i et joint venture kan vi levere prosjektgjennomføring og levering i verdensklasse, fortsetter han.

Kværner er også positive og forventningsfulle til samarbeidet.

KBR er en av verdens mest anerkjente EPC kontraktører med en meget god prosjekthistorie i Norge. For Kværner er dette en viktig markedsmulighet, sier Jan Arve Haugan, President & CEO i Kværner.

Dette samarbeidet kan tilby løsninger til potensielle kunder, ikke bare basert på effektive leveranser og høy kompetanse, men også med tanke på vår delte fokus på helse, miljø og sikkerhet. Vi har sterkt tro på at kombinasjonen av KBR og Kværner sine ressurser og styrker, inkludert vår erfaring fra tilsvarende prosjekter, kan danne basis for en vellykket og kosteffektiv løsning når det gjelder levering av topside prosjekter til Johan Sverdrup, avslutter han.

Da gjenstår det å se om samarbeidet bærer frukter.