Bilde av Trond Aunan

Rammeavtale til Aibel

Første oppdrag allerede spesifisert. Aibel har blitt tildelt en rammeavtale av Marathon Oil Norge AS for leveranse av FEED- og studieoppdrag, skriver selskapet i en pressemelding. Første oppdrag er allerede spesifisert. Kontrakten trer i kraft straks og går år for år inntil eventuell oppsigelse. Avtalen medfører øyeblikkelig arbeid for Aibel og åpner for nye og … Continued

Første oppdrag allerede spesifisert.

Aibel har blitt tildelt en rammeavtale av Marathon Oil Norge AS for leveranse av FEED- og studieoppdrag, skriver selskapet i en pressemelding. Første oppdrag er allerede spesifisert.

Kontrakten trer i kraft straks og går år for år inntil eventuell oppsigelse. Avtalen medfører øyeblikkelig arbeid for Aibel og åpner for nye og spennende oppgaver for en ny kunde.

Det er alltid vanskeligere å få i land kontrakter med nye kunder. Derfor er vi veldig godt fornøyd med den tilliten Marathon Oil nå viser oss. Dette er forhåpentligvis starten på et langt samarbeid som begge parter vil ha mye utbytte av, sier Trond Aunan, leder for studier og FEED i V&M og modifikasjoner i Aibel.

Rammeavtalen vil bli styrt fra Aibels hovedkontor i Stavanger. Det er også her arbeidet med de konkrete prosjektene i kontrakten vil bli utført.

Første studie
Aibels første prosjekt for Marathon Oil Norge AS blir en studie som skal klarlegge oppgraderingsløsninger på FPSO-fartøyet «Alvheim» i forbindelse med en mulig framtidig tilkobling av eksisterende funn i Alvheim-området.

Prosjektet vil engasjere cirka 15 Aibel-ansatte i Stavanger. Studien har oppstart i midten av august i år med forventet levering i oktober/november 2014.