Odfjell Drilling signerer 4,35 mrd.

I tillegg kommer opsjoner for forlengelse. Odfjell Drilling har fått to kontrakter til en samlet verdi av over 4,35 milliarder kroner for boring av brønner på Johan Sverdrup-feltet. Odfjell Drilling har fått kontrakter for både flyteriggen Deepsea Atlantic og for boretjenester på det faste boreanlegget som skal installeres på Johan Sverdrup-feltet. Riggkontrakten omfatter leie av … Continued

I tillegg kommer opsjoner for forlengelse.

Odfjell Drilling har fått to kontrakter til en samlet verdi av over 4,35 milliarder kroner for boring av brønner på Johan Sverdrup-feltet.

Odfjell Drilling har fått kontrakter for både flyteriggen Deepsea Atlantic og for boretjenester på det faste boreanlegget som skal installeres på Johan Sverdrup-feltet.

Riggkontrakten omfatter leie av Deepsea Atlantic i tre år fra mars 2016. I tillegg kommer opsjoner for forlengelse. Denne kontrakten har en verdi på i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Kontrakten er en viktig milepæl for Johan Sverdrup-prosjektet. Vi har sikret en effektiv rigg til konkurransedyktige betingelser som skal bidra til å maksimere verdiene fra feltet, sier Margareth Øvrum, som er konserndirektør for teknologi, prosjekter og boring i Statoil.