Nytt medlem i TEAM enerWE

Junglemap med i det gode selskap. Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere pressemeldinger, video og informasjon om arrangementer på enerWE.no. Denne uken signerte Junglemap for medlemskap i TEAM enerWE. Vi er veldig glade for at Junglemap nå har blitt med i TEAM enerWE, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE AS. Nå er det … Continued

Junglemap med i det gode selskap.

Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere pressemeldinger, video og informasjon om arrangementer på enerWE.no. Denne uken signerte Junglemap for medlemskap i TEAM enerWE.

Vi er veldig glade for at Junglemap nå har blitt med i TEAM enerWE, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE AS. Nå er det enerWE sin oppgave å gjøre dem enda mer synlige i olje- og energibransjen.

De ti første medlemmene i TEAM enerWE får bli med til redusert pris. Etter dette stiger prisen til mer enn det dobbelte.

Vi ønsker å belønne de selskapene som blir med nå i startfasen, forteller Kristiansen. Når vi har ti medlemmer på plass, så anser vi oss som vel etablerte. Junglemap er medlem nummer seks.

Neste uke samles mer enn 100 kommunikasjonsansansvarlige på Energy Communication Conference.

Det er stor sannsynlighet for at vi har alle de ti første kundene på plass i løpet av konferansen, så nå er det første mann til mølla, avslutter Kristiansen.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka som arrangerer Energy Communication Conference.