Milliardkontrakt til Subsea7

Sikrer gigantkontrakt med Premier Oil i UK. Subsea 7 har inngått en avtale med britiske Premier Oil om levering av undersjøiske installasjoner på Catcher-feltet i den britiske delen av Nordsjøen. Avtalen er verdt rundt 2,7 milliarder kroner. Subsea 7 opplyser i en børsmelding onsdag morgen at den såkalte EPIC-avtalen er selskapets største av sitt slag … Continued

Sikrer gigantkontrakt med Premier Oil i UK.

Subsea 7 har inngått en avtale med britiske Premier Oil om levering av undersjøiske installasjoner på Catcher-feltet i den britiske delen av Nordsjøen. Avtalen er verdt rundt 2,7 milliarder kroner.

Subsea 7 opplyser i en børsmelding onsdag morgen at den såkalte EPIC-avtalen er selskapets største av sitt slag i dette området. Avtalen har en verdi på 460 millioner dollar og omfatter alt fra prosjektledelse og konstruksjon til installasjon av Catcher-feltets undervannsutstyr.

Vi er svært tilfreds med å bli tildelt denne viktige EPIC-kontrakten, som er av stor betydning for både Subsea 7 og Premier. Dette demonstrerer hvilken allsidighet, pålitelighet og økonomiske fordel våre løsninger gir våre klienter i modne områder som den britiske kontinentalsokkelen, sier selskapets konserndirektør Phil Simons.

Catcher-feltet ligger i den britiske delen av Nordsjøen, 180 kilometer øst for havnebyen Aberdeen i nordøstlige Skottland.

©NTB