Kontrakt til Beerenberg

Styrker forholdet til Statoil på Mongstad. Statoil har tildelt Beerenberg kontrakt for tjenester til ISO Mongstad OFP ved Mongstad raffineriet. Dette melder Beerendberg i en pressemelding. Kontrakten har en varighet frem til 31.12.2014 med to opsjoner på 1 år. I en årrekke har vi hatt et godt og konstruktivt samarbeid med Statoil, og vi er … Continued

Styrker forholdet til Statoil på Mongstad.

Statoil har tildelt Beerenberg kontrakt for tjenester til ISO Mongstad OFP ved Mongstad raffineriet. Dette melder Beerendberg i en pressemelding. Kontrakten har en varighet frem til 31.12.2014 med to opsjoner på 1 år.

I en årrekke har vi hatt et godt og konstruktivt samarbeid med Statoil, og vi er tilfreds med ytterligere å kunne styrke vårt kontraktsforhold med selskapet, sier kommunikasjonssjef i Beerenberg, Ole Klemsdal.

Inkludert opsjoner har avtalen en antatt verdi på om lag 200 millioner kroner.

Beerenberg er fornøyd med å kunne øke engasjementet på Mongstad. Selskapet har tidligere levert vedlikeholdstjenester til raffineriet i flere perioder, sier Klemsdal.

Det første større vedlikeholdsoppdraget ble igangsatt allerede i 1998 og pågikk frem til 2005. I perioden fra 2005-2010 ble denne avtalen erstattet av en ny kontrakt med et vesentlig utvidet arbeidsomfang. Beerenberg har i tillegg vært involvert i en rekke utbyggingsprosjekter på Mongstad, og ble tidligere i 2014 tildelt en kontrakt for spesialoppgaver i forbindelse med årets revisjonsstans på Mongstad.