Kongsberg vinner Johan Castberg

Skal levere konseptstudier og pre-FEED. Statoil har tildelt Kongsberg Oil & Gas Technologies kontrakten vedrørende levering av tjenester innen konseptstudier og pre-FEED (Fron End Engineering Design) for Johan Castberg-prosjektet. Dette melder Kongsberg i en pressemelding. Kongsberg, som også gjennomførte konseptarbeidet som ble fullført i Q2 i år, skal fortsette arbeidet som innebærer utforming av konsept og … Continued

Skal levere konseptstudier og pre-FEED.

Statoil har tildelt Kongsberg Oil & Gas Technologies kontrakten vedrørende levering av tjenester innen konseptstudier og pre-FEED (Fron End Engineering Design) for Johan Castberg-prosjektet. Dette melder Kongsberg i en pressemelding.

Kongsberg, som også gjennomførte konseptarbeidet som ble fullført i Q2 i år, skal fortsette arbeidet som innebærer utforming av konsept og pre-FEED design av rørledninger og stigerør. Arbeidet er planlagt ferdigstilt innen juni 2015.

Dette er et viktig gjennombrudd for Kongsberg, sier Pål Helsing, President i Kongsberg Oil & Gas Technologies.

I tillegg til vår kompetanse på stigerør og rørledninger har vi nå kompetanse og kapasitet som er uavhengig leverandører av integrerte ingeniørtjenester i alle faser av et utbyggingsprosjekt, avslutter han.