Global avtale med Brunel

Ser  frem til et suksessrikt partnerskap med Statoil. Brunel Energy Norge AS er tildelt en global rammeavtale med Statoil ASA, skriver Brunel Energy Norge i en pressemelding. Avtalen innebærer at Brunel Energy vil bistå med personell internasjonalt. Dette er den andre av to nyere rammeavtaler som er tildelt Brunel, hvor den siste avtalen gjelder leveranser … Continued

Ser  frem til et suksessrikt partnerskap med Statoil.

Brunel Energy Norge AS er tildelt en global rammeavtale med Statoil ASA, skriver Brunel Energy Norge i en pressemelding. Avtalen innebærer at Brunel Energy vil bistå med personell internasjonalt. Dette er den andre av to nyere rammeavtaler som er tildelt Brunel, hvor den siste avtalen gjelder leveranser av konsulentinnleie for subsurface-personell.

Brunel er stolte over å ha blitt valgt som leverandør av disse tjenestene til den norske operatøren, og ser dette som en viktig utvikling basert på vårt tidligere samarbeid for permanente rekrutteringstjenester, sier Joanne Thomas, Sales & Recruitment Manager i Brunel Energy Norge.

Brunel Energy leverer spesialister til ledende internasjonale prosjekter innenfor olje- og gassindustrien verden over.

Det er et privilegium å få støtte Statoil, både gjennom våre lokale norske operasjoner og vårt omfattende nettverk av kontorer over hele verden. Denne tildelingen er en betydelig milepæl for Brunel som selskap, og vi ser derfor frem til et suksessrikt partnerskap, sier Joanne Thomas.