Forlenger kontrakt med BP

Bilfinger med kontraktsforlengelse verdt 400 millioner kroner. BP har utøvd opsjon på rammekontrakten med Bilfinger Industrier Norge inngått i 2011. Kontraktsforlengelsen gjelder ISO-vedlikehold på feltene Vallhall, Ula og Skarv og har en verdi på 400 millioner kroner. ISO-disiplinene omfatter overflate, stillas, isolering og tilkomstteknikk. Forlengelsen gjelder fra 01.05.14 til 30.04.16. BP er en viktig kunde … Continued

Bilfinger med kontraktsforlengelse verdt 400 millioner kroner.

BP har utøvd opsjon på rammekontrakten med Bilfinger Industrier Norge inngått i 2011. Kontraktsforlengelsen gjelder ISO-vedlikehold på feltene Vallhall, Ula og Skarv og har en verdi på 400 millioner kroner.

ISO-disiplinene omfatter overflate, stillas, isolering og tilkomstteknikk. Forlengelsen gjelder fra 01.05.14 til 30.04.16.

BP er en viktig kunde for Bilfinger Industrier. Vi er svært tilfreds med forlenget kontrakt og ser frem til to nye år med effektivt og trygt samarbeid. Vi opplever at BP er interessert i vår satsning på innovasjon og produktutvikling, og gleder oss til videre samspill også på den fronten, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier Norge.

Bilfinger Industrier er en betydelig leverandør som utfører viktig arbeid for oss på Valhall, Ula og Skarv. En vesentlig forutsetning for vårt samarbeid er kontinuerlig fokus på sikkerhet og kvalitet. Vi har hatt et godt samarbeid i forrige kontraktsperiode og ser fram til to nye år, sier Jan Norheim, administrerende direktør BP.

Kilde: industrier.bilfinger.com