Erfaringsbasert ledelse

Samarbeid med Senter for erfaringsbasert ledelse. Senter for erfaringsbasert ledelse as har inngått samarbeidsavtale med enerWE as. Gjennom samarbeidet skal ressurspersoner fra Senter for erfaringsbasert ledelse bistå med erfaringsdeling på enerWE-bloggen. Vi ser frem til samarbeidet, og håper å kunne bidra med nyttige råd og tips til enerWEs målgruppe, forteller Olav Johansen. Olav Johansen arbeider … Continued

Samarbeid med Senter for erfaringsbasert ledelse.

Senter for erfaringsbasert ledelse as har inngått samarbeidsavtale med enerWE as. Gjennom samarbeidet skal ressurspersoner fra Senter for erfaringsbasert ledelse bistå med erfaringsdeling på enerWE-bloggen.

Vi ser frem til samarbeidet, og håper å kunne bidra med nyttige råd og tips til enerWEs målgruppe, forteller Olav Johansen.

Olav Johansen arbeider som høyskolelektor ved institutt for ledelse og organisasjon på Markedshøyskolen. Han har tidligere 15 års erfaring fra ledelse, kompetanseutvikling, markedsføring og salg, og har blant annet vært fagansvarlig for lederutvikling i Telenor Norge. Olav driver praksisfellesskap, programmer for ledergrupper, rådgivning og foredragsvirksomhet.

I Senter for erfaringsbasert ledelse unngår vi tunge analyser og omfattende målinger – fordi det som regel finnes nok kunnskap, sier Johansen. Oppmerksomheten rettes heller mot å sette i gang bevegelser og prøve ut ny atferd i praksis – fordi det aldri blir noen forandring uten at noen gjør noe annerledes. Og så analyserer vi, lærer og justerer underveis. Det skapes mot og handlekraft.

Vi ser frem til samarbeidet med Senter for erfaringsbasert ledelse, sier Chul Christian Aamodt, styremedlem i enerWE as. Vi har stor tro på at ressurspersonene i dette nettverket vil kunne tilføre verdifull erfaring til alle de som besøker enerWE.no. Senter for erfaringsbasert ledelse vil bidra til god kvalitet på nettavisen for olje- og energibransjen.

Om Senter for erfaringsbasert ledelse

Senter for erfaringsbasert ledelse samarbeider med organisasjoner og ledere uavhengig av bransje og størrelse. Nettverket av fagfolk er blant de fremste innen ledelse, organisasjon, kompetanse og læring. Sammen skaper de lærerike møteplasser og sterke resultater.

Se erfaringsbasertledelse.no for mer informasjon.

Om enerWE

TEAM enerWE består av aktører i olje- og energibransjen som kommuniserer på en helt
ny måte.

Deltakere i TEAM enerWE kan selv publisere:

  • pressemeldinger/nyheter
  • video informasjon om arrangementer

Se enerWE.no for mer informasjon.