En milepæl for Kværner

Et viktig prosjekt for hele industrien. Kværner har i dag signert endelig kontrakt for levering av stålunderstellet til stigerørsplattformen på Johan Sverdrup-feltet, melder selskapet. For Kværner markerer kontraktensignering en milepæl for selskapets strategi for å øke sin konkurransekraft. Når vi i dag flytter fra en intensjonsavtale til en signert kontrakt, dokumenterer det at Kværner i løpet av … Continued

Et viktig prosjekt for hele industrien.

Kværner har i dag signert endelig kontrakt for levering av stålunderstellet til stigerørsplattformen på Johan Sverdrup-feltet, melder selskapet. For Kværner markerer kontraktensignering en milepæl for selskapets strategi for å øke sin konkurransekraft.

Når vi i dag flytter fra en intensjonsavtale til en signert kontrakt, dokumenterer det at Kværner i løpet av de siste seks månedene har bekreftet effekten av kostnadsreduksjoner og forbedret konkurransekraft, sier Jan Arve Haugan, Kværners konsernsjef.

Johan Sverdrup er det største industriprosjektet i Norge på flere tiår. Det vil gi et bredt spekter av viktige kontraktsmuligheter for hele bransjen i mange år framover. Dette er et viktig bidrag til å bygge bro i en periode med redusert aktivitetsnivå for andre prosjekter.

Partene vil gjennomføre en kontraktsinngåelse seremoni og pressekonferanse i dag klokken 11:00 på Rica Park Hotel Sandefjord.