200 mill til Beerenberg

ISO-vedlikeholdsavtale på Valemon. Statoil har tildelt Beerenberg en ny ISO-vedlikeholdsavtale på Valemon-plattformen. Avtalen vil fra august 2014 også inkludere ISO-vedlikeholdsavtalen på Kvitebjørn-plattformen. Statoil utvider samarbeidet med Beerenberg Valemon-plattformen bygges i disse dager på Samsungs verft i Sør-Korea og vil komme i drift i løpet av 2014. Beerenbergs avtale inkluderer tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling, … Continued

ISO-vedlikeholdsavtale på Valemon.

Statoil har tildelt Beerenberg en ny ISO-vedlikeholdsavtale på Valemon-plattformen. Avtalen vil fra august 2014 også inkludere ISO-vedlikeholdsavtalen på Kvitebjørn-plattformen.

Statoil utvider samarbeidet med Beerenberg

Valemon-plattformen bygges i disse dager på Samsungs verft i Sør-Korea og vil komme i drift i løpet av 2014. Beerenbergs avtale inkluderer tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling, i tillegg til andre tilstøtende aktiviteter. Forberedende arbeider forventes igangsatt i første halvdel av 2014.

Avtalen gjelder for fire år med opsjon på to pluss to år, og omfanget av avtalen er estimert til NOK 200 millioner. Dette inkluderer aktivitetene både på Valemon og Kvitebjørn. Sistnevnte plattform har Beerenberg hatt vedlikeholdsavtalen på siden 2010.

Avtalen på Valemon/Kvitebjørn kommer kun kort tid etter at Statoil meddelte at selskapet ville videreføre avtalen med Beerenberg på de øvrige offshoreinstallasjonene med to nye år frem til august 2016. Dette gjelder Statfjord- og Gullfaks-feltet, samt Grane og Visund.

Vi setter stor pris på at Statoil nok en gang vurderer Beerenberg som det beste alternativet i sterk konkurranse med andre aktører i bransjen. I en årrekke har vi hatt et godt og konstruktivt samarbeid med Statoil, og er tilfreds med å ytterligere kunne styrke vårt kontraktsforhold. Sammen med selskapets øvrige tildelinger i 2013, bidrar denne avtalen til å gi Beerenberg forutsigbare rammebetingelser, sier Ole Klemsdal, kommunikasjonssjef i Beerenberg.

Kilde: Beerenberg.com