Stor kontrakt til Bilfinger

Publisert

Inngår rammeavtale på ISO-vedlikehold på Edvard Grieg.

Lundin Norway AS har tildelt Bilfinger Industrier rammeavtale på ISO-vedlikehold på plattformen Edvard Grieg, skriver Bilfinger Industrier i en pressemelding. Kontrakten har en varighet på 4 år, med 2 + 2 års opsjonsavtale.

Med Edvard Grieg-kontrakten får vi en ny kunde i vår portefølje. Lundin Norway AS er en svært spennende aktør på den norske sokkelen, og vi ser fram til utviklende samarbeid i årene som kommer, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier.Lundin Norway AS ble etablert i 2004, og har i løpet av de siste årene opparbeidet seg en betydelig portefølje på norsk sokkel. Lundin Norway er et heleid datterselskap av det børsnoterte selskapet Lundin Petroleum (LUPE).

Vedlikeholdskontrakten på Edvard Grieg, som har planlagt produksjonsstart fjerde kvartal 2015, innbefatter Bilfinger Industriers hoveddisipliner innen ISO-fag, samt passiv brannbeskyttelse, tilkomstteknikk, habitat, ingeniørtjenester og industriell rengjøring. Rammeavtalen vil driftes av Apply Sørco AS.

Lundin er som operatør i en meget spennende fase med utbygging av både Brynhild- og Edvard Grieg-feltene. Bilfinger Industrier er i en sterk utviklingsfase når det gjelder utarbeidelse og patentering av nye produkter innen våre fagfelt. Vi har stor tro på at våre innovative løsninger kan matche nivået som Edvard Grieg-plattformen representerer, og vi vil gjøre vårt ytterste for å bidra til sikker og effektiv drift, sier Celius.

Bilfinger Industrier arbeider for tiden på Edvard Griegs prosessmodul gjennom rammekontrakten med Aker Solutions Egersund. Arbeidet gjennomføres ved Aker Solutions anlegg i Egersund og ved underleverandører i Polen.

Powered by Labrador CMS