Eirik Stridsklev Nilsen (innfelt) står bak Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet» som på kort tid har fått mer enn 33.000 medlemmer.
Eirik Stridsklev Nilsen (innfelt) står bak Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet» som på kort tid har fått mer enn 33.000 medlemmer.

Opprør mot opprør: - Mest av alt ment som satire

Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet» vokser i rekordfart.

Publisert Sist oppdatert

På kun et døgn har Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet» fått mer enn 33.000 medlemmer. På siden står det at målet er å få flere medlemmer enn Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet», som har nærmere 108.000 medlemmer. Sistnevnte gruppe ble opprettet 7. februar i år.

I beskrivelsen av gruppen, står det: «Vi kunne også sagt dette er Folkeopprøret FOR klimahysteri, men dobbelt negativ er mye morsommere. Hvorfor? Fordi det er spennende å se om det er Folkeopprøret mot klimahysteriet eller Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet som får flest medlemmer.»

Til enerWE bekrefter Eirik Stridsklev Nilsen, som har opprettet gruppa, at den er startet opp mest for moro skyld.

Det er kokko at 100.000 folk - hvis eneste grunnlag for å mene noe om klimaspørsmålet - er at de har sett ut av vinduet i dag får oppmerksomhet.

Eirik Stridsklev Nilsen

- Det er vel mest av alt ment som satire. Det er kokko at 100.000 folk - hvis eneste grunnlag for å mene noe om klimaspørsmålet - er at de har sett ut av vinduet i dag får oppmerksomhet, sier han.

Nilsen utdyper;

- Jeg tror mange er bekymret for at sterke meninger fra folk uten vitenskaps- og kunnskapsbaserte forutsetninger skal vinne frem og tas hensyn til på lik linje som folk med årevis av utdanning innenfor det enorme klima-sakskomplekset.

Powered by Labrador CMS