Ny teknisk sjef i Småkraft

Småkraft har allerede produsert én TWh med strøm i år.

Publisert

Småkraft er et selskap som har spesialisert seg på å bygge og drive små vannkraftverk i samarbeid med lokale grunneiere. De eier og driver nå 117 vannkraftverk rundt om i Norge.

I en pressemelding forteller Småkraft at de ansetter David Inge Tveito som ny teknisk sjef.

- David Inge sin brede erfaring fra kraftbransjen gjør at han er en viktig ressurs hos for oss fremover både for å sikre teknisk integritet på våre 117 kraftverk i produksjon, og med for å påse at de 18 kraftverkene vi har under bygging blir levert i henhold til våre forventinger, sier Terje Vedeler, administrerende direktør i Småkraft AS.

David Inge er utdannet sivilingeniør Elkraftteknikk fra NTNU og har lang erfaring fra ulike posisjoner i Statkraft, Voss kommune og Scanergy. Han kommer nå fra stillingen som Senior Asset Manager/Utbyggningssjef i Captiva Energi AS. David Inge driver også gård i Granvin i Hardanger med 120 vinterforede sauer.

Samtidig forteller Småkraft at de allerede har satt ny rekord i produksjon av strøm, sellv om det fortsatt er to måneder i året. 13. oktober passerte de én terawattime (TWh), og de ligger godt an til å nå sine egne produksjonsmål.

Samtidig må det påpekes at selv om produksjonen er rekordhøy, så er inntektene trolig markant lavere enn i fjor som følge av årets ekstremt lave strømpriser.

Powered by Labrador CMS