Nytt om navn:

Foto: Fortum
Foto: Fortum

Energi Norge utnevnte Stian Mathisen til klimaambassadør

– Energi Norge anser Stian som et flott eksempel på en ambassadør for fornybarnæringen.

Fortum forteller i en pressemelding at deres kommunikasjonssjef Stian Mathisen fikk tittelen klimaambassadør av Energi Norge under interesseorganisasjonens strategisamling for organisasjonens 280 medlemsbedrifter.

Energi Norges lansertesamtidig organisasjonens nye strategi, og i den anledning oppfordrer de til økt deltagelse i det offentlige ordskiftet om klima fra fornybarnæringens ansatte. Formålet er å synliggjøre den viktige jobben bransjen gjør for å begrense klimaendringene.

– Energi Norge anser Stian som et flott eksempel på en ambassadør for fornybarnæringen. Han gjør en viktig innsats for klima og miljø gjennom engasjementet sitt i sosiale medier og på andre arenaer for Fortum, som for eksempel Øyafestivalen. Fornybarnæringen trenger flere stemmer som Stians, sier Lars Ragnar Solberg i Energi Norge.

– Det er veldig stas å få denne oppmerksomheten fra Energi Norge. Grunnlaget for kommunikasjonsarbeidet vi gjør i Fortum er selskapets strategi som sier at vi skal bygge all vår forretningsvirksomhet på å begrense klimaendringene. Det gjør vi ved å utvikle nye energi- og gjenvinningsløsninger og invitere kundene våre med på laget for å sammen skape en renere verden, sier Stian Mathisen.

Kåringen er gjort av Energi Norge selv, og er ikke et resultat av en stemmegivning blant medlemsbedriftene.

Powered by Labrador CMS