Intek INTEK Engineering

Visste du at roboter kan bidra til mindre sykefravær?

INTEKs ingeniører gjør roboter smartere!

Intek er et unikt kunnskapssenter som har hovedfokus på å utvikle nyskapende teknologi og skreddersydde løsninger for norske industribedrifter. De leverer løsninger til alle typer kunder og bransjer fra bilindustri til næringsmiddel.

Intek holder til på Raufoss, og fra landlige omgivelser skaper ingeniørene teknologi og robotløsninger i verdensklasse. Nå skal de delta i konkurransen Norges Smarteste Industribedrift.

– Vi har meldt oss på konkurransen fordi vår erfaring med roboter og digitalisering øker konkurransekraften til norske industribedrifter, og vi brenner virkelig for at norsk industri skal bevares, forteller Anita Hager, administrerende direktør i INTEK.

Hun forklarer at robotisering tilfører bedrifter større fleksibilitet, effektivitet, sporbarhet, digitalisering, redusert sykefravær og lønnsommere produksjon.

I videoen kan du se et kundeeksempel som økte fleksibiliteten og reduserte arbeidsmengden for operatørene fra 3200 til ca. 400 arbeidstimer årlig.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av INTEK som er kunde av enerWE AS

INTEK

INTEK er ett kunnskapssenter innen robotisering og automatisering med fokus på smarte innovative løsninger for industrien. Vår kunnskap innen mekanisk design og automasjonsløsninger kommer våre kunder til fordel. INTEK utvikler ofte i samarbeid med kunde spesialløsninger til produksjonsceller eller produksjonslinjer.

Annonse
Ads banner