Ledig stilling: Salgsingeniør/salgsleder

Publisert

Stillingsannonse: INTEK Engineering.

Er du vår nye salgsingeniør/salgsleder eller kjenner noen som vil passe perfekt til jobben?

INTEK Engineering AS (et medlem i TEAM enerWE) søker Salgsingeniør/salgsleder som ønsker å bidra til at norsk næringsliv ligger i forkant i det stadig økende behovet for automatisering av produksjonsprosesser. Selskapet leverer løsninger til blant annet bilindustri, næringsmiddelindustri, marine/olje og gass og annen industri hvor bruk av automatiserte prosesser kan bidra til økt effektivitet og kvalitet.

  • Klikk her for å se flere ledige stillinger hos medlemmer i TEAM enerWE
  • Vi søker en person med teknisk utdannelse og solid forståelse for automatisering, robotisering, mekaniske løsninger og effektivisering i all form for produksjon. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.

    Stillingen stiller store krav til selvstendighet, kreativitet, løsningsorientering mot eksisterende og nye kunder.

    Vil du være med på å automatisere Norge? Vi tilbyr en spennende mulighet i et av Norges mest kompetente miljøer innen automasjon og robotisering. Du får utfordrende arbeidsoppgaver i et godt kollegialt miljø. Vi har konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Raufoss.

    Nærmere opplysninger om stillingen kan du få av administrerende direktør Anita Hager, telefon 404 52 735. Du kan vise interesse for stillingen ved å sende din CV og søknad snarest til [email protected]