Kommjobb for Siemens Norge.H¯yskolen i Bergen
Kommjobb for Siemens Norge.H¯yskolen i Bergen

Jakter effektiv industribedrift

Publisert

Jobber du i Norges smarteste industribedrift? Søknadsfrist 1.april!

Hvert år arrangerer bransjeorganisasjonen Norsk Industri og Siemens konkurransen Norges Smarteste Industribedrift som en del av programmet på Norsk Industris årlige Industrikonferanse.

Fremtidens industrijobber

Målet med konkurransen er å sette søkelyset på hvor viktig produktivitet er for Norges fremtidige vekstutsikter og velferd, samt å løfte frem de bedriftene som viser vei for fremtidens industriarbeidsplasser.

- Poenget med konkurransen er å fremheve norske industribedrifter som har gjort smarte grep for å  styrke sin konkurranseevne og produktivitet, forteller Stian Thorsrud kommunikasjonsrådgiver i Siemens, en av arrangørene til enerWE.

- Det er viktig å finne og løfte frem de bedriftene som driver effektivt og konkurransedyktig. Ikke bare i Norge, men også i det globale markedet, fortsetter Thorsrud.

Flere ben å stå på

Norsk industri møter en internasjonal konkurranse i sterk utvikling. Med tøffe tider i oljebransjen er det viktig at Norge har flere ben å stå på, ikke bare på oljen.

- Norge har en lang og stolt industrihistorie, og flere av bedriftene som er med i konkurransen viser at det er mulig å hevde seg i konkurransen lavkostnadsland ved å ta i bruk ny teknologi, forteller Thorsrud.

Reklame (artikkel fortsetter under video)

https://vimeo.com/157152222

Finansministeren deler ut pris

Konkurransen er åpen for alle norske industribedrifter som gjennom innovativ teknologibruk har styrket sin konkurransekraft gjennom for eksempel forenklede prosesser innenfor engineering og design, produktivitetsvekst, økt effektivisering og effektiv ressursutnyttelse. Vinneren blir kåret av en bredt sammensatt jury fra både næringsliv, media og organisasjoner.

Prisen som deles ut under den årlige Industrikonferansen overrekkes av finansminister Siv Jensen og premien er en eksklusiv omvisning på BMW-fabrikken i München. Påmeldingen til konkurransen skjer via smartindustri.no, og påmeldingsfristen er 1. april 2016.

Powered by Labrador CMS