Oslo  20160425.Frode Alfheim, nestleder i Industri Energi , etter møte i styret i Orkla-eide Lilleborg der det ble diskutere om bedriften Ello i Kristiansund skal flagges ut til Sverige.Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Oslo 20160425.Frode Alfheim, nestleder i Industri Energi , etter møte i styret i Orkla-eide Lilleborg der det ble diskutere om bedriften Ello i Kristiansund skal flagges ut til Sverige.Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Industri Energi og Norsk olje og gass enige om årets lønnsoppgjør

Publisert

Tirsdag kveld ble Industri Energi og Norsk olje og gass enige om årets lønnsoppgjør for oljeservice.

Partene ble blant annet enige om et generelt tillegg på 7.166 kroner, og én krone i natt- og skifttillegg for ansatte i oljeservice. Gjennom årets lønnsoppgjør ble alle oljeserviceansatte også sikret et tillegg på matrisen på 9.100 kroner, som ble gjort gjeldende fra 1. januar i år.

– Jeg er fornøyd med årets oppgjør for oljeservice. Vi har sikret medlemmene våre i oljeservicebedriftene et godt oppgjør der frontfaget har dannet rammen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi i en pressemelding.

Årets lønnsoppgjør er kun et mellomoppgjør, uten streikerett eller andre aksjonsmuligheter. Nå fortsetter lokale forhandlinger i bedriftene, både for dem som jobber offshore og kontoransatte på land.

(©NTB)