Arrangement, IKT, Salg og Markedsføring, Sosiale medier TEAM Nordmarka AS

Oljeselskap har dårlige nettsider

Hva skyldes det?

Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars i regi av TEAM Nordmarka. Programkomitéen for konferansen har invitert Jostein Magnussen som foredragsholder.

Magnussen er en av gründerne av Netlife Research. Han har hjulpet bedrifter og offentlige virksomheter som DNB, Storebrand og UiO med suksess i digitale kanaler de siste 13 årene. Han holder ca. 20 foredrag i året og får alltid svært god rating.

Jostein holder foredrag på konferanser som Dataforeningens Yggdrasil, INMAs 8minutes, Webdagene, Webforum, Intralife m.fl. Han har også holdt foredrag internt i virksomheter som Network Norway, NRK, Mattilsynet, Statens Vegvesen og UiO.

Nå er Magnussen lokket ut på scenen foran alle kommunikasjonsdirektørene i oljebransjen. Programkomitéen har utfordret han til å gi eksempler på 4 blindspor og 4 veier til suksess for oljeselskaper på nett.

Filmen over viser et foredrag Jostein Magnussen holdt på Webdagene 2013.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE.no har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner