Knowit under vann

Slik skapes de beste løsningene. Gaute Madsen jobber som Key Account Manager i Knowit. Han har ansvar ut mot oljebransjen. Nylig gjennomførte han Grunnleggende Sikkerhets- og Beredskapskurs. Kurset går over fem dager, og er en kombinasjon mellom e-læring, klasseromskurs og praktisk trening. Jeg ønsket å gjennomføre kurset for å forstå enda mer av kundens utfordringer offshore, … Continued

Slik skapes de beste løsningene.

Gaute Madsen jobber som Key Account Manager i Knowit. Han har ansvar ut mot oljebransjen. Nylig gjennomførte han Grunnleggende Sikkerhets- og Beredskapskurs. Kurset går over fem dager, og er en kombinasjon mellom e-læring, klasseromskurs og praktisk trening.

Jeg ønsket å gjennomføre kurset for å forstå enda mer av kundens utfordringer offshore, forteller Madsen. Jeg lærte veldig mye på kurset, og jeg hadde også veldig mange interessante samtaler i pausene med andre kursdeltakere som til daglig jobberoffshore.

Knowit består av 1800 spesialister som jobber i skjæringspunktet mellom strategi,
kreativitet og teknologi.

Grunnleggende Sikkerhets- og Beredskapskurs er nødvendig for å kunne reise offshore. Nå er målet mitt å kunne reise ut på en installasjon i Nordsjøen for en av våre kunder, slik at jeg kan lære mer av hverdagen offshore. Det vil gi meg praktisk erfaring som gjør at jeg i enda større grad kan hjelpe kundene våre til å trygge og effektivisere arbeidsprosesser ved hjelp av for eksempel mobil teknologi.

Madsen avslutter med en utfordring til selskapene i oljebransjen.

De beste løsningene skapes når kunde og leverandør jobber tett sammen. La oss skape de nye løsningene sammen med dere.